בחירת מנחה

ניתן לבחור מנחה מבין כלל חברי הסגל בפקולטות הניסוייות באוניברסטיה העברית בירושלים:

הפקולטה למדעי הטבע (גבעת רם) הפקולטה לחקלאות (רחובות) הפקולטה לרפואה, רוקחות (עין כרם) והפקולטה לרפואת שיניים (עין כרם)

לחצו כאן כדי להגיע לרשימת כלל חוקרי האוניברסיטה

פקולטה

פרופ' עדו ברסלבסקי

המכון לביוכימיה מדעי המזון והתזונה
054-8820955
ido.braslavsky@mail.huji.ac.il
  1. ביופיסיקה של מזון
  2. חלבונים נקשרי קרח
  3. תהליכי קפיאה
  4. שימור בקור - קריוביולוגיה
  5. הדפסה תלת מימדית של חומרי מזון