פרופ' עדו ברסלבסקי המכון לביוכימיה מדעי המזון והתזונה054-8820955 ido.braslavsky@mail.huji.ac.ilאתר אישי ביופיסיקה של מזון חלבונים נקשרי קרח תהליכי קפיאה שימור בקור - קריוביולוגיה הדפסה תלת מימדית של חומרי מזון
פרופ' פרופ' אלכסנדר ויינשטיין המכון למדעי הצמח וגנטיקה בחקלאות08-9489082alexander.vainstein@mail.huji.ac.ilאתר אישי
ד"ר אדוארד יורקביץ המחלקה למחלות צמחים ומיקרוביולוגיה08-9489167edouard.jurkevitch@mail.huji.ac.ilאתר אישי
Dr Lianet Noda García Plant pathology and microbiology, Faculty of Agriculture08-9489219lianet.noda@mail.huji.ac.ilWebsite
ד"ר היבה אבו תאיה המכון להנדסת מערכות חקלאיות וביולוגיות, מכון וולקני03-9683677hibaa@volcani.agri.gov.ilאתר אישי
פרופ' חגי אבליוביץ המחלקה לביוכימיה מדעי המזון והתזונה08-9489060hagai.abeliovich@mail.huji.ac.ilאתר אישי
פרופ' צח אדם המכון למדעי הצמח וגנטיקה בחקלאות 08-9489921zach.adam@mail.huji.ac.ilתהליכי פירוק חלבונים בכלורופלסטים.Molecular Cloning, Recombinant DNA, Protein expression +purification, plant transformation.
פרופ' אורן אוסטרזצר-בירן המחלקה למדעי הצמח והסביבה, הפקולטה למדעי הטבע026586455oren.ostersetzer@mail.huji.ac.ilאתר אישי
פרופ' ראובן אור היחידה לטיפול יום ואימונותרפיה בסרטןבי"ח הדסה עין-כרם02-6778357Reuvenor@hadassah.org.il