פרופ' עדו ברסלבסקי המכון לביוכימיה מדעי המזון והתזונה054-8820955 ido.braslavsky@mail.huji.ac.ilאתר אישי ביופיסיקה של מזון חלבונים נקשרי קרח תהליכי קפיאה שימור בקור - קריוביולוגיה הדפסה תלת מימדית של חומרי מזון
פרופ' פרופ' אלכסנדר ויינשטיין המכון למדעי הצמח וגנטיקה בחקלאות08-9489082alexander.vainstein@mail.huji.ac.ilאתר אישי
ד"ר אדוארד יורקביץ המחלקה למחלות צמחים ומיקרוביולוגיה08-9489167edouard.jurkevitch@mail.huji.ac.ilאתר אישי
Dr Lianet Noda García Plant pathology and microbiology, Faculty of Agriculture08-9489219lianet.noda@mail.huji.ac.ilWebsite
פרופ' חגי אבליוביץ המחלקה לביוכימיה מדעי המזון והתזונה08-9489060hagai.abeliovich@mail.huji.ac.ilאתר אישי
פרופ' צח אדם המכון למדעי הצמח וגנטיקה בחקלאות 08-9489921zach.adam@mail.huji.ac.ilתהליכי פירוק חלבונים בכלורופלסטים.Molecular Cloning, Recombinant DNA, Protein expression +purification, plant transformation.
ד"ר ענת אלמן המחלקה לחקר תוצרת חקלאית ומזון, מכון וולקני03-9683516aelmann@volcani.agri.gov.ilאתר אישי
ד"ר נעם אלקן המחלקה לחקר תוצרת חקלאית, מנהל המחקר החקלאי, מכון וולקני03-9683220noamal@volcani.agri.gov.ilאתר במכון וולקניאתר אישי
פרופ' נורית ארגוב-ארגמן המחלקה לבעלי חיים, הפקולטה לחקלאות08-9489618argov.nurit@mail.huji.ac.ilאתר אישי